Kalkzandsteen
Fundering-lijmen
Gasbeton
Stallenbouw-Crimpenerwaard
Stallenbouw
Hoefblok
Stallenbouw-Zuid-Holland
Gasbetonblokken Tekst

Gasbetonblokken verlijmen

Het plaatsen van wanden en verlijmen van gasbetonblokken is een specialisme waar onze professionals zich dagelijks mee bezig houden. Gasbetonblokken is hét materiaal voor het realiseren van wanden en het indelen van woningen. Dit materiaal bevat namelijk vele goede eigenschappen waardoor het op een snelle en betaalbare manier toegepast kan worden.

Daarnaast is gasbeton licht en isolerend. Ytong cellenbetonblokken is een onbrandbaar bouwmateriaal. Die opmerkelijke eigenschap heet het materiaal dankzij de unieke combinatie van een celstructuur in combinatie met stilstaande lucht. Door de structuur van het gasbeton heeft het materiaal goede geluidswerende eigenschappen. Hierdoor zal u zo min mogelijk overlast ervaren.

Gasbetonblokken van kwaliteit

Graag zijn wij opdrachtgevers van dienst met het verlijmen van gasbetonblokken in verschillende soorten en maten. Hiervoor zetten wij onze professionals in die op de hoogte zijn van de materialen en technieken. We maken gebruik van producten en materialen van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een snelle en tijdige levering. Op deze wijze maken wij het zetten van wanden zo gemakkelijk en fijn mogelijk.

Vraag gemakkelijk en snel een offerte op via onze website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen.

Hoefblok logo
Hoefblok

Ik wil terug gebeld worden  Ik wil een offerte aanvragen

Terugbelverzoek

Wij bellen u vrijblijvend terug

Offerteaanvraag

Wij nemen vrijblijvend contact met u op