Kalkzandsteen
Fundering-lijmen
Gasbeton
Stallenbouw-Crimpenerwaard
Stallenbouw
Hoefblok
Stallenbouw-Zuid-Holland
Home Tekst

Welkom op de website van Hoefblok, een lijmbedrijf dat al vele klanten langdurig aan zich weet te binden door een continue kwaliteit van werk af te leveren.

​Wij leveren de juiste vakmensen voor kalkzandsteen en gasbetonblokkenlijmwerk.

Wij verlijmen kalkzandsteen in alle formaten en soorten. Dat wil zeggen: alle vellingblokken, vuilwerkblokken en elementen die de Nederlandse kalkzandsteenfabrieken leveren.

Wij hebben in de loop der jaren heel veel kennis en kundigheid opgedaan in vellingkantwerk, en kunnen daar grotere ploegen voor leveren, die snel vakkundig en netjes een bedrijfshal, kelderboxen of bijvoorbeeld een parkeergarage voor u opleveren.

Ook alle gasbetonblokken verlijmen wij.

Wij hebben voor elke discipline de juiste vakman in huis. De hoofdmoot van mensen die bij Hoefblok werkzaam zijn, zijn mensen die al minstens 10 jaar ervaring hebben en alle disciplines van het lijmen beheersen.

Ook leiden wij regelmatig zelf jonge mensen op.

Wij werken vaak met palletheffers, om onze mensen fysiek te ontlasten.

Dat dit ons geen windeieren legt, bewijst het feit dat vele klanten al vanaf het prille begin van Hoefblok met ons werken. Kijk gerust eens rond op onze site en mocht u informatie over prijzen of mogelijkheden wensen, mail dan naar R.Hoefnagel@hoefblok.nl

Hoefblok logo
Hoefblok