Kalkzandsteen
Fundering-lijmen
Gasbeton
Stallenbouw-Crimpenerwaard
Stallenbouw
Hoefblok
Stallenbouw-Zuid-Holland
Kalkzandsteenblokken Tekst

Kalkzandsteenblokken

Kalkzandsteenblokken laat u leveren door Hoefblok!
Hoefblok is gespecialiseerd in het lijmen van verschillende soorten blokken van hoogwaardige kwaliteit. Zo passen wij kalkzandsteenblokken veelal toe als goede basis bij woningen ,bedrijfspanden ,garageboxen en bijvoorbeeld een scheidende wand in winkelpanden.. Dit natuurlijke materiaal heeft handige eigenschappen. Zo zijn deze blokken arbeidsvriendelijk, duurzaam, massief en heeft een hoge brandwerendheid.

Kalkzandsteen oplossingen van Hoefblok

Wat uw wensen ook zijn, voor elke bouwwens kunnen wij een oplossing bieden met kalkzandsteen. Deze blokken worden op de bouwlocatie zelf verlijmd. Het lijmwerk voeren wij op een snelle en efficiënte wijze uit. Mede hierdoor, in combinatie met onze kwalitatief hoogwaardige materialen, werken wij inmiddels voor vele vaste zakelijke opdrachtgevers. Op onze website treft u dan ook enkele referenties van de door ons gerealiseerde projecten.

Heeft u vragen, wenst u meer informatie over kalkzandsteen blokken? Wilt u de kalkzandsteen door ons geleverd hebben? Of een offerte voor uw project? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoefblok logo
Hoefblok

Ik wil terug gebeld worden  Ik wil een offerte aanvragen

Terugbelverzoek

Wij bellen u vrijblijvend terug

Offerteaanvraag

Wij nemen vrijblijvend contact met u op