Kalkzandsteen
Fundering-lijmen
Gasbeton
Stallenbouw-Crimpenerwaard
Stallenbouw
Hoefblok
Stallenbouw-Zuid-Holland
Rotterdam

Gasbeton in de buurt van Rotterdam met brandwerende en isolerende eigenschappen

Wilt u een wand van gasbeton blokken laten plaatsen? Maak dan een afspraak met Hoefblok, dé specialist op het gebied van gasbeton in de buurt van Rotterdam. Wij leveren de juiste vaklieden voor kalkzandsteen en gasbetonblokkenlijmwerk. Op 10-8-1993 is het bedrijf Hoefblok ontstaan en is inmiddels uitgegroeid tot dé specialist van Rotterdam en omgeving op het gebied van gasbeton en blokken lijmen. Binnen het jaar groeiden we uit tot een bedrijf met 6 man personeel. Gestaag groeiden we door tot een bedrijf met tussen de 20 en de 30 man vast personeel en zzp’ers. Tussendoor is er nog een uitstapje geweest door als VOF door te gaan, en dat heeft nog geen drie jaar geduurd. Momenteel werken we met een vaste kern zzp’ers en uitzendkrachten om ons heen en leveren gasbeton in Rotterdam en omgeving. Sommige tijden kenmerkten zich als hectisch, en sommige tijden als ronduit rustig. Benieuwd wat wij naast gasbeton in de buurt van Rotterdam nog meer kunnen leveren? Bekijk dan gerust onze website. Wij gaan altijd voor langdurige verbintenissen met onze klanten, vele klanten zijn al vanaf het begin van ons bestaan klant. Graag laten wij u zien waarom.

Wat is gasbeton?

Het team van Hoefblok werkt al vele jaren met gasbeton in de buurt van Rotterdam. Gasbeton dat wij leveren in Rotterdam en omgeving is een licht bouwmateriaal dat bestaat uit:

  • Kalk
  • Cement
  • Zand

Door de goede eigenschappen van de materialen is gasbeton licht en isolerend. Hierdoor kunnen wij de bouw op een snelle en betaalbare manier realiseren. De platen van gasbeton kunnen vooraf gemaakt worden. Hierdoor wordt de bouwsnelheid nog beter. Naast de snelheid van de bouw is de isolerende werking van gasbeton dat wij leveren in de buurt van Rotterdam van belang. Gasbeton levert sterke prestaties op gebied van geluidsisolatie. Door de structuur van het gasbeton heeft het materiaal goede geluidswerende en –absorberende eigenschappen. Hierdoor zal u zo min mogelijk overlast ervaren.

Voordelen gasbeton

Hoefblok werkt al vele jaren met gasbeton in de buurt van Rotterdam. Naast de isolerende en lichte voordelige eigenschappen kan gasbeton op verschillende plekken in de bouw toegepast worden. Dankzij de brandwerende eigenschappen voldoet gasbeton aan verschillende normen. Benieuwd naar de andere voordelen van gasbeton? Bekijk dan onze website of neem contact op met Hoefblok. Voor gasbeton in de buurt van Rotterdam zijn wij hét aangewezen adres.

Afspraak voor gasbeton

Wilt u een afspraak met Hoefblok in de buurt van Rotterdam voor gasbeton? Neem dan contact op. Graag bespreken wij de mogelijkheden en lichten onze visie toe. Wij bouwen altijd alsof we er zelf gaan wonen en laten u bepalen. De klant betaald, dus bepaalt, al moet de wand in het paars opgeleverd worden, dan wordt de wand in het paars opgeleverd!

Hoefblok logo
Hoefblok
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring