Kalkzandsteen
Fundering-lijmen
Gasbeton
Stallenbouw-Crimpenerwaard
Stallenbouw
Hoefblok
Stallenbouw-Zuid-Holland
Hilversum

Lijmbedrijf in de buurt van Hilversum voor lijmwerken

Bent u op zoek naar een lijmbedrijf in de buurt van Hilversum? Heeft u bouwplannen en heeft u een lijmbedrijf nodig in de buurt van Hilversum dat gespecialiseerd is in het werken met kalkzandsteen en gasbetonblokkenlijmwerk. Bekijk dan eens de website van hét lijmbedrijf van Hilversum en omgeving. Hoefblok is een lijmbedrijf wat al vele klanten langdurig aan zich weet te binden, door een continue kwaliteit van werk af te leveren. Lijmbedrijf hoefblok werkt in de buurt van Hilversum met een team specialisten op het gebied van deze materialen. Wij verlijmen kalkzandsteen in alle formaten en soorten. Dat wil zeggen alle vellingblokken, alle vuilwerkblokken en alle elementen die de Nederlandse kalkzandsteenfabrieken leveren. Door de jaren heen hebben wij als hét lijmbedrijf van Hilversum en omgeving veel kennis en ervaring opgedaan. Hierdoor kunnen wij vele klanten en opdrachtgevers van dienst zijn met vellingkantwerk, en kunnen daar grotere ploegen voor leveren. Onze mensen kunnen snel vakkundig en netjes een bedrijfshal, kelderboxen of bijvoorbeeld een parkeergarage voor u opleveren. Wilt u muren in een woning of kantoor laten maken? Schakel dan lijmbedrijf Hoefblok in de buurt van Hilversum in.

Lijmwerken verzorgd door ons lijmbedrijf

Als hét lijmbedrijf voor Hilversum en omgeving kunnen wij in verschillende disciplines het lijmwerken uitvoeren. Graag werken wij met:

  • Kalkzandsteen
  • Gasbeton
  • Betonblokjes

Of het nu gaat om blokken of elementen, ons lijmbedrijf in de buurt van Hilversum kan dit realiseren. Door onze goede manier van werken hebben wij in de afgelopen jaren als lijmbedrijf verschillende projecten gerealiseerd in Hilversum en omgeving. Op onze website treft u een overzicht van referenties. 

Lijmbedrijf met palletheffers

Lijmbedrijf Hoefblok werkt in de buurt van Hilversum met palletheffers om mensen zoveel mogelijk fysiek te kunnen ontlasten. Daarnaast beschikken wij over andere middelen en machines om de werkzaamheden tot een goed resultaat te brengen. Omdat wij al onze projecten realiseren met goede zzp-ers zult u altijd te maken hebben met gemotiveerde, verantwoordelijke lijmers die uiteraard graag productie maken. Als lijmbedrijf in de buurt van Hilversum hebben voor elke discipline de juiste vakman in huis. De hoofdmoot van mensen die bij Hoefblok werkzaam zijn, zijn mensen die al minstens 10 jaar ervaring hebben en alle disciplines van het lijmen beheersen.

Contact met ons lijmbedrijf

Wilt u een afspraak met ons lijmbedrijf in de buurt van Hilversum? Kijk gerust eens rond op onze site. Mocht u informatie over prijzen of mogelijkheden wensen mail dan naar R.Hoefnagel@hoefblok.nl Wij zijn al vele jaren hét lijmbedrijf van Hilversum en omgeving.

Hoefblok logo
Hoefblok
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring