Kalkzandsteen
Fundering-lijmen
Gasbeton
Stallenbouw-Crimpenerwaard
Stallenbouw
Hoefblok
Stallenbouw-Zuid-Holland
Amsterdam

Lijmen in de buurt van Amsterdam van kalkzandsteen en veiligblokken

Heeft u een te kort aan vakmensen? Vakmensen nodig voor het lijmen van verschillende materialen zoals gasbetonblokken in de buurt van Amsterdam? Dan is Hoefblok u graag van dienst. Hoefblok is een bedrijf dat samen met ervaren zzp’ers dagelijks actief is in lijmen in Amsterdam en omgeving. Zo lijmen wij:

  • kalkzandsteen
  • vellingblokken
  • vuilwerkblokken
  • alle elementen die de Nederlandse kalkzandsteenfabrieken leveren
  • gasbetonblokken

Wilt u een muur laten maken, gasbetonblokken of veilingblokken laten lijmen in de buurt van Amsterdam? Maak dan een afspraak en bespreek uw wensen. Wij hebben voor elke discipline de juiste vakman in huis. De hoofdmoot van mensen die bij Hoefblok werkzaam zijn, zijn mensen die al minstens 10 jaar ervaring hebben en alle disciplines van het lijmen beheersen.

Lijmen van blokken

Wanneer u blokken wilt laten lijmen voor wanden in de buurt van Amsterdam zijn wij u graag van dienst. Het lijmen van blokken is uitermate geschikt voor zowel dragende als niet dragende wandconstructies en muren. Omdat wij al jarenlang ervaring hebben in het lijmen van blokken in de buurt van Amsterdam weten wij als geen ander hoe wij dit moeten toepassen. Afhankelijk van het gewicht van de blokken kunnen ze handmatig of mechanisch worden verwerkt. Wij werken vaak met palletheffers, om onze mensen fysiek te ontlasten.

Waarom kalkzandsteen lijmen

Hoefblok werkt al vele jaren met kalkzandsteen. Kalkzandsteen kunnen wij voor verschillende opdrachtgevers in de buurt van Amsterdam lijmen. Kalkzandsteen onderscheidt zich door zijn hoogwaardige eigenschappen op het gebied van geluidsisolatie, vocht- en dampregulering en duurzaamheid. Daarnaast kunnen wij kalkzandsteen snel en eenvoudig lijmen. In de vorm van lijmblokken of lijmelementen is kalkzandsteen geschikt voor toepassing in dragende en niet dragende constructies.

Lijmen verzorgd door Hoefblok

Hoefblok is al vele jaren actief op het gebied van lijmen in Amsterdam en omgeving. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerde en serieuze speler in de markt. Wij werken met A-merk producenten van kalkzandsteen en zetten dagelijks onze kennis, middelen en mensen in. Wilt u een afspraak voor het lijmen van bovenstaande producten in de buurt van Amsterdam? Neem gerust contact met ons op.

Hoefblok logo
Hoefblok
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring