Kalkzandsteen
Fundering-lijmen
Gasbeton
Stallenbouw-Crimpenerwaard
Stallenbouw
Hoefblok
Stallenbouw-Zuid-Holland
Visie

Visie

  1. De klant betaalt, dus bepaalt.
  2. Ook al worden de wanden gestuct, het moet er gewoon ook netjes uitzien, simpelweg omdat het misschien nog wel maanden duurt voordat er gestuct wordt en het aangezicht dan maanden een strakker uiterlijk heeft, waar uiteindelijk vele mensen langslopen.
  3. Altijd aan het einde van de werkdag een schone werkvloer. Dat is sowieso veiliger en daarnaast ziet het er gewoon verzorgder uit. Daarnaast is het zo als iedereen zijn rommel opruimt, een bouw gewoon veiliger werkt en eventuele opdrachtgevers zien dat er met plezier en gezond verstand gewerkt word.
  4. Vuil werk wordt geen vuil werk genoemd omdat het vuil is, maar simpelweg omdat er een stuclaag op komt. Dat houdt in dat een wand altijd “strak van vloer tot dak” moet zijn, wat dan ook ons motto is.
  5. Wij bouwen alsof wij er zelf komen te wonen.
  6. Wij praten altijd na een eerste woning met de uitvoering. Welke punten er eventueel verbeterd kunnen worden en of er nog aanvullende wensen zijn.
  7. Wij proberen altijd indruk te maken met ons werk, zodat een klant ons in de toekomst ook weer inzet op nieuwe projecten.
  8. Projecten worden schepschoon opgeleverd.
  9. Wij gaan altijd voor langdurige verbintenissen met onze klanten, vele klanten zijn al vanaf het begin  van ons bestaan klant.
  10. Een klant moet tevreden zijn als wij vertrekken en wij ons werk gedaan hebben.
Hoefblok logo
Hoefblok