Kalkzandsteen
Fundering-lijmen
Gasbeton
Stallenbouw-Crimpenerwaard
Stallenbouw
Hoefblok
Stallenbouw-Zuid-Holland
wie zijn wij


Visie: 

  1. De klant betaald, dus bepaalt, al moet de wand in het paars opgeleverd worden, dan word de wand in het paars opgeleverd!
  2. Ook al worden de wanden gestuct, het moet er gewoon ook netjes uitzien, simpelweg omdat het misschien nog wel  maanden duurt voordat er gestuct word, en het aangezicht dan  maanden een strakker uiterlijk heeft, waar uiteindelijk vele mensen langslopen.
  3. Altijd aan het einde van de werkdag een schone werkvloer, dat is sowieso veiliger, en daarnaast ziet het er gewoon verzorgder uit.Daarnaast is het zo als iedereen zijn rommel opruimt, een bouw gewoon veiliger werkt en eventuele opdrachtgevers zien dat er met plezier en gezond verstand gewerkt word.
  4. Vuil werk word geen vuil werk genoemd omdat het vuil is, maar simpel omdat er een stuclaag op komt. Dat houdt in dat een wand altijd “strak van vloer tot dak” moet zijn, wat dan ook ons motto is.
  5. Bouw alsof je er zelf komt te wonen.
  6. Wij praten altijd na een eerste woning met de uitvoering. Welke punten er eventueel verbeterd kunnen worden, en of er nog aanvullende wensen zijn.
  7. Wij proberen altijd indruk te maken met ons werk, zodat een klant ons in de toekomst ook weer inzet op nieuwe projecten.
  8. Projecten worden schepschoon opgeleverd.
  9. Wij gaan altijd voor langdurige verbintenissen met onze klanten, vele klanten zijn al vanaf het begin  van ons bestaan klant.
  10. Een klant moet tevreden zijn als wij vertrekken en ons werk gedaan hebben.
Hoefblok logo
Hoefblok